Dunakeszi Kinizsi – Futsal Csenger 6-4

Nagyot küzdöttek a fiúk, de ez most kevés volt Dunakeszin!

Dunakeszi Kinizsi – Futsal Csenger 6-4

Nem a legjobb előjelekkel utazott felnőtt NB-II-es csapatunk a Duna partjára pénteken este, hiszen Szilágyi Sándornak különböző okok miatt több kulcsjátékosát is nélkülöznie kellett.

Rendkívül baráti fogadtatásban volt részünk, ami egyáltalán nem meglepő hiszen a két egyesület évek óta kiváló kapcsolatot ápol egymással.

A mérkőzés végig sportszerű keretek között zajlott és igazi reklámja volt a futsalnak a szép számú hazai szurkoló nagy-nagy örömére.
Megfogyatkozott csapatunk pályára lépett játékosai hatalmasat küzdöttek és az utolsó percig nyílt sisakos játékkal igen csak megnehezítették a dunakesziek dolgát.
Ha van egy kicsi szerencsénk és 4-3 vezetésünknél berúgjuk a helyzeteinket (na meg ha a sporik megítélik Bita Laci klasszis röplabdás mozdulata után a büntetőt), akkor talán pontban esetleg pontokban is megmutatkozott volna a csapat káprázatos játéka!

Összességében egy jó hangulatú szinvonalas meccsen a szerencsésebb és helyzeteit jobban kihasználó Dunakeszi megszerezte a mindkét csapat számára fontos három pontot, így az utolsó 4 mérkőzésen kell csapatunknak bebiztosítania a felsőházi rájátszásba kerülést, ehhez jövő pénteken Gödöllőn kell pontokat szereznie a Szilágyi legénységnek!

Ezúton szeretnénk megköszönni a Dunakeszi Kinizsinek a baráti fogadtatást és a szíves vendéglátást!