Győzelem az év első felkészülési mérkőzésén!

Csenger FC – Vásárosnamény 2-0
Tarpa 50 néző Jv: Maleskovits (Deme, Simon)

Csenger: Szegedi (Juhász 46.p) – Mona, Pankotai, Almási (Berki N. 46. p), Orosz (Lengyel 46. p) – Osváth, Garda (Bodó 46.p), Pálfi, Rigó – Katona (Hornyák 75.p) Kövesligeti

A GRAIN SEEDS Műfüves Nagypályás Felkészülési Torna első fordulójában a megyei I. osztály egyik meghatározó csapata ellen kezdte el a sorozatot csapatunk és a 3 hetes terhelés után egy igazán jól sikerült bemutatkozásnak örülhettünk, hiszen a srácok egy kifejezetten jó iramú meccset produkáltak a beregiek ellen.
Az első pár perc megilletődöttségét követően felváltva forogtak veszélyben a kapuk, a naményiak főleg Lizák B. révén veszélyeztettek, közülünk Kövesligetinek és Katona Palinak is volt néhány lehetősége.
A szünet után 3 mezőny és egy kapuscserét hajtott végre Szilágyi és a szerkezetben is történt egy kis változás. Lengyel Marci révén felgyorsult a baloldalunk a jobb szélen pedig Osváth révén többször is sikerült a Namény védelme mögé kerülnünk. Egy ilyen gyors akció végén a 64. Osi adott középre és Lengyel Marci higgadtan helyezett a hálóba. A vezetésünk után a Dudás alakulat próbálta fokozni az iramot és nagyobb erőket mozgósítottak Bancsiék, de a védelmünk jól zárt és több kontránknál is lehetőségünk volt gólszerzésre és a 88. percben Lengyel Marci kihagyhatatlan helyzetbe hozta Kövesligetit aki köszönte szépen a passzt és üres kapuba helyezett, megkoronázva ezzel az egész meccsen nyújtott nagyszerű teljesítményét (2-0).

Szilágyi Sándor edző így értékelt a mérkőzés után: Nagyon várták már a fiúk a nagypályás meccset, hiszen 3 hete csak edzettünk és futsaloztunk!
Láttam biztató dolgokat, nagyon örülök, hogy a kiváló naményi csapattal partiban tudtunk lenni, külön öröm, hogy erővel talán egy kicsit még jobban is bírtuk a meccset! Persze most nem fogunk elájulni magunktól, hiszen tudjuk, hogy ez egy edzőmeccs volt, de a győzelem jó hatással van a játékosok lelkének főleg egy ilyen jó csapat ellen!
Nagyon örülök a mutatott hozzáállásnak és a frissen igazolt Kövesligeti Laci nagyszerű játékának! Holnaptól dolgozunk tovább, pénteken irány Gödöllő!

A Csenger FC következő edzőmeccsét kedden 17.00-kor Nyírbátorban játssza a Nagydobos ellen, a Műfüves Nagypályás Torna következő fordulójában a Beregdaróc ellen lépünk pályára február 4-én vasárnap 10.00-kor Tarpán.