Igazságos döntetlen vezéráldozatokkal

Csenger-Mándok 0-0

Ma délután a megyei I. osztály 7. fordulójában Mándokot fogadtuk.
Tudtuk, hogy a vendégekben jóval több van annál, mint amit eddig mutattak, így nem számíthattunk könnyű összecsapásra. Várakozásunk be is igazolódott, mivel a merkőzés elején inkább ők kezdeményeztek. A 15. percben aztán Pankotai szenvedett sérülést, így Csík mesternek át kellett szerveznie a két forduló óta hibátlanul záró védelmet. A mérkőzés színvonala nem verdeste az eget, a vendégek több esetben is indokolatlanul keményen álltak bele a párharcokba. Az első félidő legnagyobb helyzete Bodó Ricsi előtt adódott de a rövid sarokra leadott közeli lövése a kapufán csattant.
A második félidőben fordult a kocka, hiszen mi támadtunk többet, ugyanakkor a vendégek kontráiban több esetben benne volt a gólszerzés lehetősége, más kérdés, hogy elsősorban az ellenfél tizenhatosa előtt könnyelműen elpasszolt labdáinkból indulhattak meg a rendezetlen védelmünk ellen. Azért nekünk is adódtak lehetőségeink, de sem Kövesligeti, sem pedig Lengyel nem tudott élni vele. A 75. percben aztán Bodó Ricsi is megsérült, így vakarhatjuk a fejünket a jövő heti összállítás kapcsán, nem beszélve a Csenger Futsal holnapi Fradi elleni összecsapásáról. 
Ami pozitívum, hogy már a harmadik meccset hoztuk le kapott gól nélkül, de a támadójátékunk csak nem akar összeállni, hiszen a helyzeteinkkel továbbra sem sáfárkodunk jól. 
Ifistáink 4-2-es győzelmet arattak, és jelenleg az élen állnak a mérkőzést elhalasztó, és így egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Ibrány és Fehérgyarmat előtt!