Irány a mezőny első fele!

Vasárnap a Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 7. fordulójában Mándokot(13.) fogadjuk. Ha van csapat a bajnokságban, amelynek csalódás az eddigi szereplése, akkor azok pont a mándokiak. A tavalyi bajnokság 8. helyezettje ugyanis a nyáron jelentős vérátömlesztésen esett át, nyilván nem azért, hogy a kiesőzónában tanyázzon. Korai lenne ugyanakkor temetni őket, hiszen csak a bajnokság ötöde futott le, és az elmúlt fordulóban az Ibrány elleni hazai iksz biztosan önbizalomnövelőként hat a számukra. Tény ugyanakkor az is, hogy a két idegenbeli meccsüket egyaránt elveszítették. Más volt a helyzet a Magyar Kupában, ahol pont ellenünk győztek idegenben 2-1-re. Szerencsére az a mérkőzés egyik csapatot sem jogosítja fel semmire, és okkal reménykedhetünk, hogy sikerrel vesszük ezt az akadályt is, hiszen kétmeccses győzelmi sorozattal futunk neki az összecsapásnak.
E feladat megoldásában Gaál Krisztián biztosan nem fog tudni segíteni, hiszen sérült, de a múlt hetihez képest Bodó Ricsivel, Orosz Fecóval és Adi Steffel bővül Csík mester variációs lehetősége. A matematika objektív dolog, így a helyzet a következő: egy esetleges hazai győzelemmel könnyen a mezőny első felében találhatjuk magunkat, ami dicséretes lenne egy újonccsapattól. 
Már ide tartozik, sőt a harmadik helyen áll U19-es együttesünk, akik a három pont megszerzésével még előkelőbb helyre kerülhetnek a tabellán. Kezdés 14 illetve 16 órakor.