Sikeres rajt a Magyar Kupában, Csenger-Tiszavasvári 4-1!

A Magyar Kupa megyei selejtezőjének 1. fordulójában Tiszavasvári csapatát fogadtuk, ez a mérkőzés egyben a bajnokság hazai főpróbája is volt.

Kijelenthetjük, hogy a főpróba jól sikerült, mert a mérkőzést végig irányítva magabiztos győzelmet aratott csapatunk, a helyzetek alapján a nagyobb különbségű győzelem sem lett volna meglepetés. Vendég helyzettel kezdődött a találkozó, utána viszont két hazai kapufa következett, melyből a Katona Palié gyakorlatilag üres kapus lehetőség volt. A 25. percben Orosz Fecót rúgták meg a 16-oson belül, a tizenegyest Balogh Árpi értékesítette némi szerencsével. A 37. percben Kövesligeti passzából Bodó Ricsi volt eredményes, így 2-0-ás hazai vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidő elejen szép játékot követően Katona Pali sakk-matt helyzetben növelte háromra az előnyt, majd sorra puskáztuk el a helyzeteket, melyben Kövesligeti Laci vitte a prímet az egyre fáradó vendégekkel szemben. A 78. percben aztán Mona Árpi száguldott el a jobb szélen, és lőtt gólt, majd a 85. percben Gaál Krisztián második sárga lapja után mehetett idő előtt zuhanyozni. A mérkőzés végén egy újabb kimaradt hazai kontrát követően szépítettek a vendégek. Összességében sima hazai siker született, a második félidőben a pálya felett gyülekező viharfelhők elsősorban a vendégcsapat játékának szóltak.