Lezárta az évet a Csenger FC felnőtt csapata!

Tegnap este évzáró vacsorával zárta a szezont a Csengeri Futball Club felnőtt labdarúgó csapata.
Forján Zsolt Polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd megköszönte a csapat és a vezetőség munkáját a 2018-19-es bajnoki évadban.
Majd Dr Komlódy Miklós elnök vette át a szót és Ő is köszönetet mondott a játékosoknak és a vezetőségnek az egész éves munkát, értékelte a csapat teljesítményét, ami érthetően nem volt teljesen pozitív majd bejelentette, hogy a 2019-20-as bajnokságban csapatunk egykori kiváló játékosa Osváth Sándor veszi át a csapat vezetését, és a következő bajnokságban Ő lesz a felnőtt labdarúgóink csapatmenedzsere. 
Ezt követően az új “főnök” ismertette terveit elképzeléseit és egyenként egyeztetett a keret tagjaival. 
Tájékoztatta a jelenlévőket, hogy szeretné megszólítani a város vállalkozóit és bevonni a csapat életébe, valamint a szurkolókkal közös terveiről is beszélt.
A játékosok közül Pankotai István, Juhász Sándor és Pálfi István bejelentette, hogy nem kíván tovább Csengerben futballozni, Balogh Tibor, Lázin Botond és Varga Máté játékára pedig nem tart igényt a vezetés! A szezon közben távozó Bodó Richárd mellett így már biztos, hogy hét játékos nem marad a Csenger FC kötelékében és a tavasszal külföldön munkát vállaló Veréczy Erik és Kövesligeti László sorsa is bizonytalan.

Kényes kérdés az edző személye, hiszen a Csík Tibor helyett beugró Szilágyi Sándor csak az utolsó öt fordulóra vállalta a feladatot és a kiesés után Ő azonnal lemondott, így jelenleg nincs edzője a csapatnak.
Osváth Sándor elkezdte a tárgyalásokat, de sajnos egyelőre nincs végleges döntés. A felkészülést a csapat Boros Károllyal kezdi el amennyiben addig nem derül ki, hogy ki vezeti a Csenger FC -t 2019 őszén!

A csapat körüli változásokról folyamatosan szeretnénk tájékoztatni az érdeklődőket a nyári uborkaszezonban!

Hajrá Csenger!⚽