Elkezdte a felkészülést a Csenger FC!

Január 8-án hétfőn elkezdődtek a nem szeretem idők futballistáink számára, hiszen Szilágyi Sándor edzésre parancsolta játékosait és a januári tavaszban mér két tréningen túl vannak a srácok!

Gaál Krisztián és Orosz Ferenc betegség, Juhász Norbert és Juhász Miklós sérülés, Garda Péter és Imre Márk munkahelyi elfoglaltságok miatt még nem tudott részt venni egy foglalkozáson sem, míg Balogh Zsolt már nem is fog, hiszen Ő visszatér korábbi állomáshelyére Jánkmajtisra.
Három ifjúsági korú játékos (Rózsa Róbert, Csorvási Ádám és Hornyák Bence) csatlakozott a kerethez és az elkövetkezendő két hónapban mindent elkövetnek azért, hogy bizonyítsák: rájuk már a felnőtt bajnokságban is lehet számítani.

Komoly fejtörést okoz Szilágyinak, hogy a két Juhászra valószínűleg 6-6 hónapos kihagyás vár, hiszen mindkettőjüknek keresztszalag szakadása van és műtét vár rájuk.

A csapat első idei mérkőzését a tarpai műfüvesen játssza GRAIN SEEDS megyei műfüves felkészülési tornán január 28-án a megyei I. osztályú Vásárosnamény ellen.

Persze a srácok nagy része addig még játszik néhány tétmeccset, hiszen a futsalosok pénteken már kezdenek a Csömör otthonában! Az első hazai meccsük egyébként január 22-én lesz az Újpest ellen!

További meccsek a tarpai műfüvesen:
február 4. 16.00 Csenger FC – Beregdaróc
február 7.17.00 Csenger FC – Vámosorszi
február 11. 10.00 Csenger FC – Fehérgyarmat