Születésnapi győzelemmel veretlenül őszi első a Csenger FC!

Kettős célt tűzött maga elé csapatunk a Kölcse elleni rangadó előtt, hiszen mindenképpen szerettük volna győzelemmel köszönteni a születésnapját ünneplő elnökünket Dr. Komlódy Miklóst és egyértelmű cél volt a veretlenség megőrzése.
Első perctől támadólag lépett fel csapatunk és Bodó Ricsi bődületes kapufájával jeleztük a kölcseieknek, hogy nyerni szeretnénk! 
Aztán jött a hidegzuhany! Először jöttek el a kapunkig a vendégek, egy pontrúgás után már vezettek is!
Szerencsére az örömük nem tartott sokáig mert Balogh Árpi egy szép kombináció végén a kapus segítségét is kihasználva lőtt a rövid sarokba.
Szünet után Osváth Sanyi nagyszerű beadása után Katona Pali egy méterről lőtt a hálóba, majd nehány perc múlva ismét az “Öreg” góljának örülhettek hűséges szurkolóink.
Ezt követően 4-5 lehetőségünk volt a meccs lezárására, de a ziccerek sorra kimaradtak és persze, hogy a vendégek egy kontra után szépítettek.
A hajrában be kell vallani a Kölcse közel állt az egyenlítéshez, de szerencsére nem sikerült gólt szerezniük, így minden óhajunk teljesült, hiszen veretlenül zártuk az őszt és az Elnök Úrnak is sikerült három pontot ajándékozni a 41. születésnapjára.

Csenger-Kölcse 3-2
Gól: Katona (2), Balogh Á.
Ifi: 4-4 ezzel az U19-es csapatunk 2. helyről várhatja a tavaszt!

További képek a galériában tekinthetőek meg.